Известие

Collapse
No announcement yet.

Маркуч за турбото на 156 2.4 jtd

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Маркуч за турбото на 156 2.4 jtd

Колеги търся си маркуч за турбото за 2.4 jtd ,от смукателния колектор до радиаторчето за кулера. Предпочитам нов. Ще се радвам на всякакви предложения, само не ме пращаите в представителството. Предварително благодаря.
    ALFA 156 2.4 JTD 140 PS THE BEST

ся първо си за купува
    ама ае утрле шъ те преместя
    второ - в кои магазини звъня да питаш?
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Колега преди месец ходих в Александър ауто на Оборище, казаха ми че са свършили и до 10 дни щели да им доставят. От тогава проверявам редовно но до ден днешен нищо. На Симеон също проверих в 2-3 магазина но и там няма.

Comment

Първоначално публикувано от ludmilcar Покажи съобщение
        Колега преди месец ходих в Александър ауто на Оборище, казаха ми че са свършили и до 10 дни щели да им доставят. От тогава проверявам редовно но до ден днешен нищо. На Симеон също проверих в 2-3 магазина но и там няма.
        Тия гомнари за всичко,което го нямат така казват....Как може такива простотии,които са масови и ти се харчат,да не ги поръчаш?!Е тва са селяците!!!
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
          Тия гомнари за всичко,което го нямат така казват....Как може такива простотии,които са масови и ти се харчат,да не ги поръчаш?!Е тва са селяците!!!
          И аз съм чакал при тях по 2-3 седмици за нищо
          sigpic Alfasud/156 1.8ex
          156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Колега,ще има да чакаш за оригинален маркуч,свали си маркуча, провери в магазини за маркучи с този на IVECO си пасват молко се реже аз така направих струваше ми 60 лева
            156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
            KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
            Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
            Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Колега много благодаря за информацията, ще правя нещо такова и аз. Имаш ли спомен от какъв модел ИВЕКО, дали микробус или камионче, или направо с маркуча и вече на място по диаметър и извивки да го търся.

Comment

За модел точно не знам но човека каза,че е бил като на IVECO както сам каза на място с маркуча за много по сигорно,успех?
                156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
                KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
                Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
                Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Много благодаря колега, утре ще направя един тур из магазините за ИВЕКО.

Comment

Днес реших да опитам за последно в Александър ауто и за мой голям късмет взели че докарали. Вече съм с нов маркуч за 89 лв.

Comment

колега, не се бъзикай с преправяния, този маркуч е много важен за работата на двигателя, от Александър ауто са 106 лв. ное оригинален. Съвета ми е да си вземеш такъв за да си нямаш неприятности.
                      Sportwagon 2,4 JTD 140+ HP

Comment

Working...
                      X