If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги търся си маркуч за турбото за 2.4 jtd ,от смукателния колектор до радиаторчето за кулера. Предпочитам нов. Ще се радвам на всякакви предложения, само не ме пращаите в представителството. Предварително благодаря.
Колега преди месец ходих в Александър ауто на Оборище, казаха ми че са свършили и до 10 дни щели да им доставят. От тогава проверявам редовно но до ден днешен нищо. На Симеон също проверих в 2-3 магазина но и там няма.
Колега преди месец ходих в Александър ауто на Оборище, казаха ми че са свършили и до 10 дни щели да им доставят. От тогава проверявам редовно но до ден днешен нищо. На Симеон също проверих в 2-3 магазина но и там няма.
Тия гомнари за всичко,което го нямат така казват....Как може такива простотии,които са масови и ти се харчат,да не ги поръчаш?!Е тва са селяците!!!
Колега,ще има да чакаш за оригинален маркуч,свали си маркуча, провери в магазини за маркучи с този на IVECO си пасват молко се реже аз така направих струваше ми 60 лева
Колега много благодаря за информацията, ще правя нещо такова и аз. Имаш ли спомен от какъв модел ИВЕКО, дали микробус или камионче, или направо с маркуча и вече на място по диаметър и извивки да го търся.
колега, не се бъзикай с преправяния, този маркуч е много важен за работата на двигателя, от Александър ауто са 106 лв. ное оригинален. Съвета ми е да си вземеш такъв за да си нямаш неприятности.
Comment